Over mij

Sinds 2013 heb ik een eigen goedlopende Coachpraktijk. En sinds september 2019 ben ik in het mooie Dordrecht gevestigd. Wat een prachtige stad! Er is hier zoveel te zien en te beleven. Heerlijk!

In 2002 is onze oudste dochter geboren. Wat prachtig om mama te zijn! Heel bijzonder ook. 2004 was het jaar dat ik met mijn man getrouwd ben en in 2007 is onze jongste dochter geboren. Ik ben dus moeder van twee dames. Twee hooggevoelige dames, net als hun mama.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik in mijn werk heel goed aanvoelen, focussen en sensen. Ik voel en zie hoe het “echt” met jou gaat. Ook zet ik mijn intu├»tie in en die heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Er komen hoggevoelige kinderen, jongeren en volwassenen in mijn praktijk. Ik werk met hooggevoelige kinderen vanaf 9 jaar. Wist je trouwens dat dit een bijzondere leeftijd is?

Voor meer weerbaarheid, zelfvertrouwen, hooggevoeligheid en Traumaverwerking ben je bij mij aan het juiste adres.

In de loop van de jaren heb ik natuurlijk de nodige trainingen, workshops en opleidingen gevolgd om up te date te blijven in coachland. Sparren met collega’s en sparren met mijn intervisie-groep is ook erg belangrijk. Ik ben heel dankbaar voor deze fijne mensen om mij heen.

Annemieke den Breems